ETUSIVU | OHJELMA | PRESS | HISTORIA | KUVA-ARKISTO

Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry, Siltasaarenkatu 4, 00530 Helsinki
www.eucreafinland.org

CROSS OVER 2013

Festivaalin tarjoaa:

kapsakki logo

Lisää tietoa näistä löydät klikkaamalla linkkiä Yhteistyökumppanit

.

Sivujen ulkoasu & päivitykset
© 2009 - 2015
Ismo Helen

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kaaos Company

Kaaos Company is committed to exploring movement practices that amplify the uniqueness of bodies rather than pursuing traditional dance aesthetics and conventional beauty. So the diversity of physicality and ability among the dancers is regarded as a strength and a platform for new movement and creativity.

danceabilityfinland.com/kaaos

Kynnys ry

Kynnys ry on eri tavoin vammaisten ihmisten perus- ja ihmisoikeusjärjestö. Sen perustivat vammaiset opiskelijat vuonna 1973.

www.kynnys.fi

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry tukee näkövammaisten kulttuuriharrastusta ja edistää kulttuuritapahtumien saavutettavuutta. Kulttuuripalvelu järjestää kursseja ja tapahtumia. Se myös kouluttaa ja välittää kuvailutulkkeja.

www.kulttuuripalvelu.fi

Kapsäkki osuuskunta

Kapsäkki osuuskunta syntyi vuonna 2000 tarpeesta luoda omintakeista, laadukasta suomalaista musiikkiteatteria yhdistämällä tasapainoisesti teatterin ja musiikin freelance-ammattilaisten voimat. Kapsäkin tuotannosta noin puolet on lapsille ja perheille, puolet aikuisille suunnattua ohjelmistoa. Kiertuetoiminta levittää niin näyttämöteoksia kuin kevyemmin liikkuvaa kiertue- ja konserttiohjelmistoakin kautta maan.

Musiikkiteatteri Kapsäkki on osuuskunnan toiminnallinen sydän. Ensimmäinen oma teatteritila otettiin käyttöön syksyllä 2009 osoitteessa Hämeentie 68. Teatterisali, toimistotilat ja ravintola näyttämöineen ankkuroivat Musiikkiteatteri Kapsäkin yhä vahvemmin helsinkiläisten teattereiden ja klubien joukkoon. Vuoden aikana olemme saaneet nauttia tasaisesti kasvavista yleisömääristä. Hermanni-Vallilan alue on ollut otollista maaperää sekä korkeatasoiselle musiikkiteatterille että hyvälle ruokaravintolalle.

www.kapsakki.fi

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhteisö. Toiminnan tavoitteena on elinympäristön parantaminen jätteen määrää vähentämällä ja ympäristötietoisuutta lisäämällä. Kierrätyskeskuksella on pääkaupunkiseudulla neljä toimipistettä: Vantaalla ja Espoossa on yksi ja Helsingissä kaksi.

www.kierratyskeskus.fi

Helsingin Taiteilijaseura

Helsingin Taiteilijaseura on yli 750 helsinkiläisen ammattikuvataiteilijan järjestö on perustettu vuonna 1967 valvomaan ja edistämään kuvataiteilijoiden ammatillisia etuja, sekä kasvattamaan kuvataiteen tuntemusta muun muassa koulutus- ja näyttelytoiminnalla. Julkaisemme valtakunnallista Galleriaopasta kaksi kertaa vuodessa.

helsingintaiteilijaseura.fi/

VKTT ry

Vammaisten koulutuksen ja työllistymisen tuki ry on kooltaan pieni mutta vaikutukseltaan suuri yhdistys, joka tukee kustannustoiminnalla hankkimillaan varoilla vähävaraisten vammaisten ihmisten koulunkäyntiä, opiskelua ja osallistumista työelämään.

www.tukilinja.fi

Opetus- ja kulttuuriministeriö

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee lakisääteisillä valtionosuuksilla ja -avustuksilla sekä harkinnanvaraisilla avustuksilla mm. koulutukseen, tieteeseen, kulttuuriin, liikuntaan ja nuorisotyöhön liittyviä hankkeita.

www.minedu.fi